top of page
Sök
  • susann366

Det krävs mod att göra det du älskar!

What makes you sparkle?

Välj ett jobb du älskar och du behöver inte arbeta en dag till.

Ett jobb är inte bara ett jobb, det är också den DU är.

Ha mod för att följa ditt hjärta och din intuition!


Att välja att vara frisör eller något annat service yrke är ofta sprunget ut längtan och intresset för att skapa, nyfikenhet på människan, att få bidra med skönhet och glädje i människors liv.


Men så står du där, några eller många år senare, trött, sliten, allergisk, ont i kroppen och tappat gnistan. Jobbar för att tjäna pengar snarare än gnistan att få bidra.

Varför blev det så? När tappade du den riktiga och genuina glädjen?


Vi människor får lära oss att det mentala och det fysiska är det som skapar meningsfull framgång, vi får till och med betyg för det under våra första 12 år i skolan. Hela västvärlden är de facto uppbyggd på prestation och att huvudet skall styra.


Men sörrö... lusten för att skapa, bidra till skönhet och glädje och känna menig är något som kommer från själen och det emotionella behoven.

Det är där vi går vilse... Vi glömmer att träna oss på att lyssna på lust, längtan och vad som känns menigsfull och skapar skönhet. Då menar jag skönhet på alla områden i livet.


Skönhet och glädje för din omgivning, dina relationer, dina sysslor och vad som ger återhämtning.

Är det vackert och själfullt i ditt hem och på din arbetsplats?

Är det återhämtande och stillsamt i ditt liv?

Är det en hälsosam omgivning och finns det utrymme att bidra med hälsa åt andra?

Är det en stressfri miljö du vistas i på dagarna?


Själen vet när du åsamkar din omgivning, dig själv och naturen skada, och då bryts du långsamt ner. Det krävs mer och mer energi för att klara av att fortsätta med dina gamla spår.

Du kanske vet att du behöver göra en förändring, men vad?, du är ju såkallat trygg med det du kan och dom kunderna som bidrar till din hårt förvärvda inkomst.


Förändring kommer alltid inifrån.

När du släpper taget om gamla mönster, synar dina begränsningar och rädslor för att istället bjuda in inre utveckling som leder till lust, glädje och mening, då kommer automatiskt din yttre värld tillmötesgå dig i din nya passion. Din yttre värld är en avspegling på din inre värld.


Allt har en frekvens, en svängning som påverkar sin omgivning.

Tänk dig motsatsen till bara dessa 5 som ofta finns i ditt liv :

Rädsla -

Brist -

Farliga kemikalier -

Stress -

Sliten -


I Academy of Organic Hair utbildar du dig till Holistisk Ekofrisör och hårterapeut, och du lär dig skapa kring DINA behov och samtidigt superboosta dina kunder.

Win win är alltid en universell lag, om du ser till att du är glad, balanserad, påfylld och harmonisk, ja då kommer din omgivning också att bli och känna det.


Föll bloggen dig i smaken och du önskar få verktyg in i ditt eget liv kan du gå in på www.omtanke.se och se vilka kurser som går och eller boka individuell session.


Nymåne, nytt år, ny energi och nya mål :)

Kärlek Susann G L


57 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page