top of page
102741920_3024927520961351_4239181286411419418_o.jpg

Susann Gunnarsdotter Lampa

Susann Gunnarsdotter Lampa
Startade Sveriges 1a holistiska Ekosalong 2004
Det har både hänt mkt på marknaden sedan dess och skrämmande lite.
 
Susann har drivit flera holistiska center i Sthlm city genom åren och idag befinner sig hennes företag Omtanke och Academy of Organic Hair i Gustavsbergs hamn på en harmonisk vacker läkande plats med havsutsikt, medvetet skapad enligt feng shui för vila och återhämtning.

 

Susann har genom åren utbildat många Ekofrisörer och salonger som önskat att få jobba mer holistiskt och meningsfullt och på senare tid genom skolan AoOH.

Susann håller kontinuerligt kurser, workshops, utbildningar och retreater i personlig utveckling både i Sverige och utomlands.

Om mig

Född i Boden, medial sedan barnsben och har samlevt med den spirituella och det högre medvetandets väg hela livet.
 
Jobbar som transformations terapeut, yogalärare, coach med verktyg såsom kranio sakral terapi, FSP -healer, breathworks.
Susann har under många år utforskat och samlever än idag med både de sydamerikanska och nordiska shamanska verktygen inom läkeväxter och plantmedicin.

Är i grundare av Sveriges första Holistisk Ekofrisör center i Sthlm -04 och driver den holistiska EKOfrisör skolan Academy of Organic Hair och är delägare i hälsocenter Balans med Omtanke tillsammans med sin man, kiropraktor Gregers Ahlefeldt.

Håller kurser, utbildningar och workshops både i Sverige och utomlands, både själv, med sin man och ibland med andra aktörer.


Livet har för mig bjudit på många djupa resor både inåt och utåt, i transformation och i manifestation. Många av mina drömmar har förverkligats, men de har också krävts ett genuint åtagande med mycket vilja och mod.

Det har många gånger varit en väldigt utmanande resa, som är värt allt arbete när gåvan av flow, kärlek och harmoni flödar!

Jag har gått otaliga kurser både som frisör och i personlig och andlig utveckling både i Sverige och utomlands.

En dag tog det helt enkelt stopp med alla kemikalier, hög skränig volym på radiostationerna, allt mentalt prat, skvallertidningar, stress, kaffekickar för att hålla ångan uppe, dånande hårfönar och för många utifrånstyrda kunder på en dag.

2003 föddes visionen som resulterade i den allra första Holistiska ekosalongen i Sverige.

 

Genom åren har jag skapat och drivit centers på Odenplan, i Gamla stan, på Mariatorget och idag Balans med Omtanke som ligger i Gustavsbergs hamn.

BmO driver jag tillsammans med min man Kiropraktor & kroppsterapeut Gregers Ahlefeldt. 

Där finns havsutsikt, strandpromenad, båtar, olika hantverk, restauranger och cafeér. 

 

Jag har utbildat och konverterat både enskilda frisörer och hela salonger till ekofrisörer och holistiska ekofrisörer runt om i Sverige och i Stockholm.

Läs mer om frisörutbildningen 

Idag bor jag på Värmdös skärgård mitt bland läkande skog och hav, med min man och tillsammans har vi fem superhärliga barn.

Jag känner mig tacksam för livet, allt jag lärt mig och den här vackra planeten!

Kontakt

Susann Gunnarsdotter Lampa

Algatan 1

134 40 Gustavsberg

Sweden

+46 722 50 82 72

bottom of page